När du köper valp av mig får du en SKK registrerad valp med stamtavla. Valpen är vetrinärbesiktad, avmaskad,vacinerad och chipmärkt när du hämtar den. Du får också medlemskap i SRRS under ett år.

Jag kommer hjälpa och stötta er i erat hundägande genom att dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter. Du får också en pärm med tips och råd om hur du sköter och matar din nya familjemedlem. Den innehåller också mycket annat som kan vara bra att veta.
Jag har  gett valpen social stimulans, till exempel låtit den prövat på att åka bil, träffat andra hundar och människor och även hanterat den så som kloklippning mm. Du får ett livslångt stöd av mig i både med och motgångar.

Jag vill träffa mina blivande valpköpare någon gång innan jag säljer en valp. Dels för att jag ska få en uppfattnig om vilka ni är men också för att få ett hum om vilken valp med dess egenskaper som kan passa er och eran familj. Allt för att ni ska få det så bra som möjligt tillsammans. Ni får då också träffa mig och mina hundar och kan bilda er en uppfattning om vem jag är och vilken typ mamman till valparna är.

Jag ser helst att ni höft- och armbågsledsröntgar eran valp när den hunnit bli ett år. Samt att ni deltar i MH/Bph-beskrivning, Också det vid drygt ett års ålder. Jag kommer ordna ett gemensamt tillfälle för Bph-beskrivning där jag önskar att så många som möjlig deltar. Men givetvis kan geografiska eller andra hinder komma ivägen och man kan då på egen hand genomföra detta. Dessa verktyg  är värdefulla för mig i utvärderingen av mitt fortsatta avelsarbete och för att denna underbara ras ska å fortsätta vara så frisk och sund som det bara går. Det känns också viktigt för mig att vi håller kontakten lång tid framöver efter att ni fått hem eran valp så att jag får en inblick i hur valpen/hunden fungerar i vardagen.